ВО "Свобода"

10 жовтня 2015
Третій Марш соціяльної справедливости відбудеться у Січеславі

У суботу, 10 жовтня 2015 року, о 15:00 від центрального залізничного вокзалу у Січеславі з ініціятиви Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вирушить третій Марш соціяльної справедливости. Основу маршу мають скласти працівники держпідприємства "Південмаш" та заводу "Дніпроважпапірмаш", до них приєднаються профспілкові активісти підприємств міста й області, члени ВМГО "Студентська Свобода".

Учасники маршу звернуться до центральних органів влади з вимогами знизити тарифи на побутовий газ та комунальні послуги, виділити з держб'юджету кошти на погашення заборгованости перед працівниками "Південмаша" та надати цьому стратегічному підприємству оборонні замовлення.

Нагадаємо, що після другого Маршу соціяльної справедливости працівники "Південмаша" отримали більше 80 мільйонів гривень на рахунок для погашення заборгованости працівникам, однак незабаром людям знову припинили виплачувати зарплату. В результаті близько 7000 працівників вже 4 місяці працюють, не отримуючи зароблені кошти, що й стало приводом для проведення нового маршу.

Прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО "Свобода"